Sleepy Hollow 1x10 - The Golem

A Sleepy Hollow az idei sorozatos évad egyik kellemes meglepetése. Az előző rész nekem nagyon tetszett, meg volt benne minden ami csak kellhet. A folytatás is sok jóval kecsegtetett és nem kellett csalódnom. Van még néhány apróság, ami hiányzik a sorozatból, de mégis biztos pontnak számít a szériák tengerében a maga egyenletességével, fejlődésével.

Bizony, a Sleepy Hollow sokkal jobb, mint a kezdetekben. Beérett a sok munka. Az írók végre érdekes sztorit tálalnak elénk, foglalkoznak a múlttal, tudnak célt adni Crane karakterének, miközben szórakoztatnak.

Vendégszereplőnk ezúttal John Noble volt, aki remekül hozza a „Bűnevő” különös figuráját. Egyértelműen hasznára vált a résznek az ő szerepeltetése.

Mégis minden Crane-ről szól az utóbbi időben. Abby egy kicsit háttérbe szorult, de remek támasztéknak bizonyul Ichabod mellett. Tisztán látszik, hogy nagyon sok titok lappang még a felszín alatt, épp csak most kapargatjuk a felszínt. Szépen fel vannak építve a mostani részek, látszik, hogy a készítők alaposan átgondolták, hogy milyen irányba kívánják elvinni a sorozatot.

Ami negatívumként elmondható, hogy olyan kis szűknek érzem a játszóteret, ahol ezek a nagyszabású események megtörténnek. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne az Armageddon Sleepy Hollow Edition.

A másik, hogy még mindig alig van súlyuk a történéseknek. Bár kétségtelen, hogy az írók próbálják ezt feloldani mindenféle kreatív ötletekkel, de valahogy minden epizód végén ugyanott vagyunk, ahonnan elindultunk.

De nem szeretném keserű szájízzel befejezni ezt a posztot, mert ez a rész tényleg jó, hangulatos és szórakoztató volt. Végig fenntartották az érdeklődésemet, kíváncsian vártam, hogy mire jönnek rá hőseink. Jó lesz ez!

7

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről