Filmcsillagok és a szerencsejáték

Nemrégiben látott napvilágot egy-két nem túl fényes bulvárhír arról, hogy Ban Affleck amerikai szupersztárt - aki Batman lesz a közelgő crossover-ben Superman társaságában - szó szerint kivágták egy kaszinóból. Gondoltam egyet és összeszedtem néhány hírességet, akiknek szintén meggyűlt a bajuk az online szerencsejáték nem mindig napfényes világával.

Még az amerikai lista előtt emlékezzünk meg a magyar celebekről, akik a statisztikák szerint a http://www.casino.com/hu/ oldalon szeretik múlatni felesleges idejüket, ahol a pókertől a blackjacken át, a ruletten keresztül a "félkarú rablóig" mindent megtalálni, mi szemszájnak ingere.

Az biztos, hogy nem mindenki képes kordában tartani az indulatait, ha nyerő szériában van és megízleltek már egy-két felest korábban. Lássuk kikről is van szó.

Ben Affleck

A színész 2001-ben vonult rehabra miután súlyos alkohol- és szerencsejáték függőséget állapítottak meg nála. Úgy tűnik, hogy Batman azóta sem fér igazán a bőrébe, mivel a közelmúltban nyilvánosságra került, hogy nemes egyszerűséggel kihajították egy kaszinóból, mert túl sokat játszott. Igaz, ez még nem lett volna gond, de bevallottan számolta a lapokat, ami a blackjack esetén nem túl etikus a házigazdával szemben.

Charlie Sheen

Azt hiszem nem csodálkozhatunk rajta, ha mindenki kedvenc Charlie-ja sem fér igazán a bőrébe. Az alkohol és szexproblémákkal küzdő színész válása után, 2006-ban ex-felesége teregette ki a szennyest. Elmondása szerint volt ura nem restellett közel 20.000 $-t eltapsolni itt-ott heti rendszerességgel.

Matt Damon

Ban Affleck országos cimborája, Matt Damon is közel áll a szerencsejátékhoz a hírek szerint. A Zöld Zóna sztárja ötcsillagos hotelek legálisnak nem mondható termeiben szereti múlatni az időt. Kérdés csak az, hogy mennyire röppennek ki a dollárkák a zsebéből egy-egy esemény után. Ban biztos támogatja.

Tobey Maguire

A Nagy Gatsby-ben kiváló alakítást nyújtó ex-pókember első ránézésre nem tűnik egy addiktív alkatnak, mégis úgy hírlik, hogy Matt Damon mellett ő is előszeretettel koptatja a kártyaasztal deszkáit, ha ötcsillagos illegális rendezvényekről van szó.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről