Doktor House 7x17 Kegyvesztett (Fall From Grace)

Az előző részben House leugrott egy hotel erkélyéről. Most is hasonló őrültségeket művel, csak azért, hogy Cuddyt bosszantsa. Például nősülni készül, új járművekre tesz szert stb. Végre kezd visszatérni a régi, kissé őrült, de annál viccesebb House. A csapat pedig megment egy férfit, akinek hatalmas titka van...

Mióta House (Hugh Laurie) és Cuddy (Lisa Edelstein) szakítottak, vagy talán pontosítsuk: Cuddy kidobta Houset, azóta megváltoztak a dolgok. House őrültségeket csinál, gyerekes bosszút forral, Cuddy pedig mindezt tétlenül nézi. Cuddy bűntudatból minden elképesztő dolgot engedélyez House-nak, pl. plazma TV-t ajándékoz neki, megengedi, hogy rollerral furikázzon a kórház folyosóin stb. House pedig élvezi a bosszút, nagyon tetszik neki, hogy Cuddy ilyen engedékeny és finoman (?) tesztelgeti, hogy hol vannak a határok. Wilson (Robert Sean Leonard) azonban figyelmezteti a nőt, hogy ez így nem mehet tovább, neki, mint a kórház igazgatójának, féken kell tartania House-t.

House (nem tudjuk honnan) de magával hoz a kórházba egy fiatal, szép nőt, akiről azt állítja, hogy a menyasszonya. Meghívókat osztogat a kórházban, az esküvőre, sőt kibérli a kórház kápolnáját is. A lagzira mindenki hivatalos, még Cuddy is. Végül kiderül, hogy miért veszi el House a nőt, Dominikát (Karolina Wydra). A frigy létrejön, de a házasélet nem működik kellőképpen.

Eközben a team egy hajléktalan férfi életének megmentésén küszködik. A férfi karja megég, ezzel kerül a kórházba, de aztán az állapota egyre rosszabb lesz: a szaglása megromlik, alig tudja megfogni a poharát stb. A férfi egyébként folyamatosan hazudik: a nevéről, a lakhelyéről, a múltjáról és az étrendjéről, mindenről. Taubnak (Peter Jacobson) első perctől kezdve unszimpatikus a férfi, de Masters (Amber Tamblyn) mindig a védelmére kel. Végül sikerül diagnosztizálni és megmenteni a férfit.

Az epizód vége hatalmas titkot rejteget, úgyhogy mindenképpen nézzétek meg. A férfi ugyanis nemcsak a múltját és a személyazonosságát titkolja az orvosok elől. Olyan dologra derül fény, amitől garantálom, hogy (Mastershez hasonlóan) leesik az állatok!

 

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről