Dexter 6x11 - Talk to the Hand

Egyre közelebb a finálé. Ezzel együtt már csak két epizód maradt az évadból. A készítők nagy dolgokról beszélnek, a vég elkerülhetetlen. Mit sem kívánhatna a néző, mint egy hangulatos felvezetést a nagy csattanóhoz? Hogy ez mennyire jött össze a készítőknek, a tovább mögött kiderül.

Azt hiszem összességében kevesebbet kaptunk, mint amennyit ki lehetett volna hozni a történetből. Most így látva a finálét felvezető részt (és az évadzárót) elmondható, hogy a szezon legjobb pillanatai Gellar megtalálása környékére tehetők. Onnantól kezdve kicsit leült a történet, de még így is képes odaszögezni a derék rajongót a képernyőhöz.

Nekem személy szerint az volt a kifogásom a mostani résszel, hogy sokkal messzebbre is mehettek volna a készítők. A beharangozott vegyi támadás Isten nevében elmaradt, gyakorlatilag senki sem sérült meg, csupán az az egy ember, aki elvezethette volna a zsarukat Travishez. Sajnos itt látszik, hogy a történet kibontakozásához áldozatokat kell hozni.

Batista őrmester is megúszta ép bőrrel. Quinn éppen időben érkezett és megmentette partnere hátsóját. Igaz nem sokon múlott. Kettejük kapcsolata még tartogat némi érdekességet.

Morgan hadnagy szépen elmerült a korrupció iszapjában. A fiatal vezetőnek meg kell barátkoznia azzal, hogy a felsőbb körökben nem minden fehér és fekete. Néha be kell mocskolni a kezünket ahhoz, hogy elérjünk valamit. Bizony a hatalom a minden, akinek hatalma van annak a kezében összpontosul akár egy egész kapitányság élete.

Dexter végső elkeseredésében mindent elkövetett, hogy megtalálja Travist még az utolsó élőkép valóra váltása előtt. Egy üzenet segítette hősünket, amire a skizofrén sorozatgyilkos rá is harapott. Dexter balszerencséjére nem úgy sikerült az estéje, ahogy tervezte. Később már az életéért kellett aggódnia.

Debra hadnagyról érdekes és egyben furcsa dolgok derültek ki. Úgy tűnik az írók mindenképpen testvéri romantikát akarnak belevinni a szériába. Debra szerelmet érez Dexter iránt, amit eddig ő maga sem tudott. Igaz, hogy ők ketten nem vér szerinti testvérek, de akkor is kicsit furcsán veszi ki magát ez a fejlemény.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről