Dexter 6x08 - Sins of Omission

A sorozat ezen a héten is egy jól összerakott epizóddal jelentkezett. Nekem abszolút tetszik az évad, nem tudom halad-e valahová a sorozat egészére kiható történet, de az apróságok zseniálisan meg vannak komponálva. A híradásokból olvashattátok, hogy zsebben még két évad. Valószínűleg utána már nem fogják tovább húzni a történetet, méltó lezárást kapunk. Állítólag most évadok között átívelő szálak is lesznek. Kíváncsian várom.

Még talán nyáron olvastam valahol, hogy az egyik készítő szerint ebben a szezonban talán Debra közel kerül testvére sötét titkához, talán még az igazságot is megtudja. Ez utóbbit köve hiszem, de érdekes lenne, ha erőltetnék ezt a vonalat. Mindez a mostani rész tükrében lehet érdekes, hiszen a fiatal hadnagy egyre nyitottabb szemmel jár.

Dexter és Debra kapcsolata érdekes irányba halad. A sorozatgyilkos apuka minden erejét Gellar professzor és Travis megtalálása emészti fel, képtelen foglalkozni más dolgokkal. Mégis Debnek nem a testvéri beszélgetések hiánya a legfájóbb, hanem a hazugságok. Egy tollvonásnyi idő alatt rájön, hogy beosztottja Nebraskában járt, mégpedig a Hármas miatt.

Eközben Travis és Gellar kapcsolata 180 fokos fordulatot vesz. A megszállott öregnek szüksége volt egy szajhára a következő élőképhez, a tékozló fiú Travisnek pedig van egy idegesítő nővére. A kettőt összekombinálva új ellenségek születnek. Travis lezárja múltját, Dexter oldalára áll, mivel Gellar végzett a számára legfontosabb személlyel.

Túl sok rész már nincs az évadból, az események igencsak felpörögtek, meglátjuk mi lesz a folytatásban. Talán kicsit naiv módon még mindig reménykedek az írók fantáziájában és nem ugyanaz lesz a finálé, mint eddig mindig. Kicsit fura érzéseket keltett az is, hogy Travis lett Dexter legújabb tanítványa, bűntársa. Mintha ezt már eljátszották volna párszor.

Összességében egy korrekt részt láthattunk, szépen beleillett az eddig látottak flottájába. Az iránnyal és a tempóval semmi gond, reméljük a készítők kreatívak lesznek.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről