február 2014

Supernatural 9x14 - Captives

5

Hihetetlen, hogy pár hetes kihagyás után mennyire el lehet veszíteni a fonalat. Az nem kérdés, hogy a mostani évad fele olyan jó sincs, mint amilyen lehetne vagy mint amilyet elvártak volna a rajongók a tavalyi évadzáró után. A fő cselekményvonalhoz nem kapcsolódó epizódok sem túl megnyerőek idén. Talán pont itt lehet a kutya elásva. Amikor viszont egy olyan etap jön, ahol minden nevesebb karakter szerepet kap és még halad is valahová a főszál, az szokott igazán ütős lenni. Sajnos most ez nem ilyen lett.

The Walking Dead 4x11 - Claimed

5

A mostani rész láttán maradt némi hiányérzete az embernek. Főleg ha a legutóbbival kellene összehasonlítani. Szépen kialakultak a csapatok, akiknek a kálváriáját külön epizódokban követhetjük. A legutóbbi pörgős felvezetést felváltotta egy jóval lassabb és unalmasabb etap, amelynek még a vége sem hozott lázba igazán.

The Walking Dead 4x10 - Inmates

8

Vannak sorozatok, amelyeket egész nap el tudna nézni az ember. Nálam a The Walking Dead tipikusan ilyen. Nincsenek csillagokat verdeső dialógusok, elég sokszor ismétlik magukat az események, de az atmoszféra annyira magával tud ragadni, hogy csak várom az újabb felfedezéseket, az újabb történéseket. A mostani rész is hozta az elvárt színvonalat, jobb volt a múlthetinél.

The Walking Dead 4x09 - After

6

Szép hosszú szünetet követően tért vissza a képernyőre a The Walking Dead. A szezon első felének lezárása rendesen megbolygatta az állóvizet. Az új kezdés nem lett volna különleges az előzmények ismerete nélkül. Egy teljesen átlagos, jó hangulatú, de nem túl mozgalmas részt kaptunk, amelyet felértékel a hiány.

Supernatural 9x13 - The Purge

6

A testvérek közötti nézeteltérést már az első rész óta sejteni lehetett. A legutóbbi epizódban teljesedett ki, amikor mindennek hangot is adtak. Elég elcsépelt és többszörösen visszatérő jelenség ez ennek a sorozatnak a világában. Ha mindehhez hozzáadjuk azt, hogy egy teljesen átlagos vadászat részeseivé váltunk, akkor tényleg nem érdemel többet ez a rész egy 6/10-nél.